0
0 Sepet (boş)
Efzal Oud A'laa Esansı

Efzal Oud Alaa Esansı

₺720,00

Efzal Parfüm den Bay-Bayan kullanımı için Efsane bir koku

"Efzal Oud A'laa Esansı"

Ürün kodu
LUX-35
Şişe türü: (6ml. Lüx şişe - Çubuklu)
  • 6ml. Sade şişe - Roll on
  • 6ml. Lüx şişe - Çubuklu
Stokta Var

Efzal Oud Alaa, Dumanlı ve karanlık bir açılış…

Yoğun oud ağacı ilk anda sahneyi ele geçirir; reçinemsi, derin ve karakterli. Ardından huş ağacı katranı ve deri notalarıyla isli, maskülen bir sertlik kazanır. Bu sertlik, dipte yükselen amber ve misk ile sıcak bir tene dönüşür.

Finalde vanilya ve tonka, karanlığın içinden gelen yumuşak bir dokunuş sunar; tatlı değil, kontrollü ve rafine.

Bu koku; kalabalığa karışmak için değil, ortamın havasını değiştirmek için tasarlandı. Yoğun, kalıcı ve baskın bir imza arayanlar için.

Koku notaları:

Oud ağacı, Misk, Amber, Vanilya, Huş ağacı katranı, Tonka, Deri

Veri Sayfası

Hacim :
6 ML.

Yorumlar

Puanlama 
Puanlama

kış kokusu

koku çok güzel ... ben çok beğendim .. ama herkese hitap etmeyebilir ...

Puanlama 
Puanlama

inanılmaz ağır

yıllardır buradan alış veriş yaparım.. kişiye göre zevkler değişir tabi... ama bu koku inanılmaz ağır ve asla bana uygun değil..

• 1 kişiden 1 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Marka kalitesi

Öncelikle selamün aleyküm. Ben markadan creed aventus ve layton’un esans versiyonunu aldım ve kendilerine de yazdım bu konuda. Kendileri çok nazik ve anlayışlı. Benim bir ricam üzerine bir kaç koku hakkında da bilgi aldım. Hem çok kaliteli ürünleri hem de nazikler. Bu koku için ise 30+ için uygun diyebilirm ve tabii ki herkese göre de değişir

• 2 kişiden 2 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Daha ne olsun

Öncelikle Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir esans bizlere ulaştıran
Hakkını veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum kokuya
Gelince herkesin farkli bir koku zevki var fakat bu kokuya hayranlık verici
Yorumlar ve beğeniler alıyorum çok beğendim hızlı kargo güvenilir
Alış veriş kesinlikle tavsiye edeyorum.kendi isteğim olmasına karşın gönderdiğiniz
Hediye için de Allah razı olsun hayiirli bol kazançlar dilerim.

Puanlama 
Puanlama

Efzal oud ala

Yorumlar bakarak açıkçası biraz çekinceli aldım ama gerçekten mükemmel
Bir koku kesinlikle tavsiye ederim tabi bu koku notaları sevenler
İçin nota geçişi mükemmel ben memnun kaldım çok tşk ederim
Kargo özenli bir şekilde 1 gün de geldi hayırlı alışverişler dilerim

Puanlama 
Puanlama

Lux35

Diğer siparişlerimin yanında tester olarak istemiştim.Sağolsunlar kırmayıp göndermişler.Nasıl anlatsam bilemiyorum. Koku ağır ve ilk başta itici bile gelebilir.Ancak 1 saat sonra daha önce hiçbir kokuya benzemeyen bir hale geliyor. Öyle moda markası geniş kitlelere hitap eden ticari kokularla hiç alakası yok.Gerçekten güzel ve doğal koku arayanlara kesinlikle öneririm.Farklı bir deneyim oldu benim için.Yıllarca sentetik koku koklamışız.Alanlar ne demek istediğimi anlayacak

• 3 kişiden 3 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Dehşet Bir Koku

Arkadaşlar abartısız ve samimi bir şekilde söylüyorum Gaziantep konteyner kentte yaşıyorum. Küçük bir mescidimiz var ama öyle çokta küçük değil. İçerisine 70-100 kişi alır. Kokuyu sürüp mescide gittim hoca dedi ki bu koku nerden geliyor böyle. Resmen sürdüğüm koku tüm mescidin içini kaplamıştı. Hatta bı ara parfüm filan mı sikti biri mescidin içine dediler başka zamanda. 2-3 gün önce sürüyorum kokuyu insanlar diyorki parfümün ne kadar güzelmiş halbuki 2-3 gün önce sürdüğüm koku. O derece acayip bir kokudur kendisi. Bayıldım kokuya tereddüt etmeden alabilirsiniz.

• 3 kişiden 5 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Öncesi ve sonrası

İlk sürüldüğünde gayet güzel tatlı bir oud kokusu var, hangi oud kullanılmış bilmiyorum.. fakat biraz sonrasında oud yerini vanilya/tonka ağacına bırakıyor.. oud kokusu biraz daha fazla katılsa bence daha mükemmel olur..

Puanlama 
Puanlama

inanılmaz

inanılmaz kötü

• 2 kişiden 4 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Güncelleme

Arkadaşlar koku 5 günden beri paltomdan çıkmadı temas ettiği her şeyi kokutuyor hafifleyince de biraz daha hoş bir kokuya dönüştü

• 4 kişiden 5 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Farklı

Çok ağır, çok farklı bir koku hele ilk sürdüğünüzde çok kötü kokuyor fakat sonradan bambaşka bir koku oluyor. Yayılımı inanılmaz fazla elime sürmedim bile nerdeyse bütün mahalleyi kokuttu herkese hitap etmez ben beğenmedim

• 1 kişiden 3 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Harika ötesi

Bu firmanın tüm ürünleri ve müşteri hizmetleri gerçekten çok kaliteli özellikle ud serisinin hayranıyım. Oud Ala çok özel ve kalıcı bir koku elbiseye sürdüğünüzde günlerce çıkmıyor. Ud kokusunun yanında şekerimsi alt notalar geliyor durdukça daha güzel hissediliyor

• 3 kişiden 4 bu yorumu onayladı
Puanlama 
Puanlama

Çok güzel maskülen bir esans

Ben çok beğendim bana biraz black afgano parfümünü anımsattı

• 3 kişiden 5 bu yorumu onayladı

Yorum yaz

Efzal Oud Alaa Esansı

Efzal Parfüm den Bay-Bayan kullanımı için Efsane bir koku

"Efzal Oud A'laa Esansı"

Yorum yaz