Efzal Amber Oud
Efzal Amber Oud Luxury Serisi 6 ml.
Amber Oud'un muhteşem uyumu! Bu muhteşem ürünü mutlaka deneyin.
Koku Noataları
Oud ağacı, Kakule, Sedir, Orris, Amber ve Odunsu notalar,
Veri Sayfası
- Koku türü :
- Oryantal-Odunsu
- Hacim :
- 6 ML.
Senin için önerilenler
Yorumlar
Oud amber
Birkaç gün kullandıktan sonra yazıyorum. Odunsu,tatlı bir koku orta derece hafiflikte güzel bir koku. Eksileri tende kalıcılığı az kıyafette daha fazla ve yayılımı az bir nebze daha fazla olsa çok iyi olacaktı.En son amber notası baskın kalıyor.
EFZAL AMBER OUD
amber ve oud'un mükemmel karışımı yoğun kendini belli eden karakteristik kokusu var ben çok sevidm
- 2 kişiden 2 bu yorumu onayladı
Murat p.
Sn. Murad P. Gayet kendini belli eden bir kokusu var kalıcılığı da elbise üzerinden
12 saatten fazlasıyla hissedilebilir bir koku.
- 2 kişiden 2 bu yorumu onayladı
Çok hafif
Ürün güzel yalnız (çok ama çok hafif bir koki yani var mı yok mu belli değil) ben bayanlara öneriyorum sadece.Ben pişman oldum
- 1 kişiden 1 bu yorumu onayladı
Nefis
Oud sevenler için harika ve kalıcı bir koku
- 1 kişiden 1 bu yorumu onayladı
Düşünmeden Alın
Herkesin zevki başkadır ama Mükemmel ötesi! Az lafın kısası şişeyi alacan üstüne boşaltacan o derece güzel bir koku
- 5 kişiden 5 bu yorumu onayladı
Muhteşem bir koku
Harika cok yüksek kalitede bu fiyatinin çok üzerinde bir koku kesinlikle tercih edebilirsiniz.
- 4 kişiden 4 bu yorumu onayladı
Harika
Çok etkileyici. Bu tür kokuları sevenler için harika bir koku.
- 4 kişiden 4 bu yorumu onayladı
Düzeltme
Kokuya üç değil dört yıldız vermiştim yanlışlık olmuş Bir yıldızı da notalardan değil yayılım tende kalış süresi bi derece düşük bulduğum için kırmıştım .Not : Yorum yapacaklar ürünü bir müddet kullandıktan sonra yaparlarsa daha sıhhatli olur diye düşünüyorum.Vesselam.